Carlotte Tiemessen

mondzorgkundige in opleiding

types]

“Kan ik u motiveren tot de beste mondhygiëne? Een gezond gebit, geeft de mooiste glimlach!”

Mijn naam is Carlotte Tiemessen en ik werk sinds september 2017 met veel plezier bij tandartsenpraktijk Liem-Michael als ervaren preventie-assistente. Tijdens mijn opleiding mondzorgkunde in Amsterdam ben ik via mijn stage in deze praktijk terecht gekomen. Het team en de patiënten maken het werk in deze praktijk elke dag weer leuk. Onlangs ben ik begonnen met een stage in het ziekenhuis om mijn kennis in de mondzorg verder te verbreden.

Ik vind het mooi om in de mondzorg te werken, omdat geen dag hetzelfde is. Daarnaast bied ik graag een luisterend oor en wil ik graag iedereen op zijn/haar gemak stellen tijdens de behandeling. Ik ben een perfectionist in al mijn doen en laten en vind het dan ook belangrijk dat dit te zien is in mijn werk. Met mijn enthousiasme voor het vak, wil ik u graag motiveren voor een goede mondhygiëne. Een gezond gebit, geeft de mooiste glimlach!

Enkele wetenswaardigheden over Carlotte:

  • Carlotte is sinds 2017 werkzaam in de praktijk als preventie-assistent;
  • Zij leerde de praktijk kennen tijdens een stage vanuit haar opleiding mondzorgkunde, waarmee zij zal afstuderen als mondhygiënist;
  • Carlotte is een perfectionist die alleen met het beste resultaat genoegen neemt.