Karin den Hartog

preventie-assistente

types]

“Ik werk met veel plezier in deze gezellige familiepraktijk en vind het belangrijk persoonlijk contact te maken met al onze patiënten.”

Mijn naam is Karin den Hartog. Sinds 1990 ben ik werkzaam als tandartsassistente aan de Murillostraat en vanaf 2015 ook in de praktijk van Yu Lan. Sinds 2017 ben ik niet alleen tandartsassistente, maar ook gediplomeerd preventie-assistente. Dat houdt in dat ik zelf ook behandelingen kan uitvoeren, bijvoorbeeld het verwijderen van tandsteen, het sealen van kiezen bij kinderen en het geven van poetsinstructie. Dit werk doe ik met veel passie op de woensdagen in onze praktijk. Ik vind het ontzettend leuk om zowel kinderen als volwassenen als patiënt te hebben en ervoor te zorgen dat ze op hun gemak zijn. Het doet mij goed om persoonlijk contact te maken met onze patiënten. Ik vind het extra leuk als ik de patiënt iets mee kan geven en motiveren, bijvoorbeeld als ik poetsinstructies geef.

Wanneer ik u een gevoel van vertrouwen en veiligheid kan geven in onze praktijk en u met een lach op het gezicht naar buiten loopt, dan word ik daar heel blij van.

Ook werk ik nog altijd met veel plezier zij aan zij aan de stoel van de tandarts. En om de week werk ik op vrijdag als balie-assistente. Ik ontvang u met een lach op mijn gezicht en stel wie dat nodig heeft op zijn gemak. De afwisselende werkzaamheden binnen de praktijk en mijn fijne collega’s zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Al met al hoop ik nog vele jaren te mogen en kunnen werken bij tandartsenpraktijk Liem-Michael. Ik kijk uit naar uw volgende bezoek!

Enkele wetenswaardigheden over Karin:

  • Karin is al 28 jaar werkzaam als tandartsassistente en sinds 2017 ook als preventie-assistente;
  • Sinds 1990 is zij werkzaam op de Murillostraat, want werkzaam voor collega Fred Liem;
  • Zij is moeder van twee volwassen dochters;
  • Karin lacht u altijd toe vanaf de balie of vanuit de praktijkkamer.