Lieske Michielsen

tandarts

types]

“Rust en goed uitleggen wat ik tijdens de afspraak ga doen, staan tijdens mijn behandelingen centraal. Zo help ik mijn volwassen én jeugdige patienten gerust te stellen.”

Graag wil ik me voorstellen: ik ben Lieske Michielsen en werk sinds 2016 met veel plezier in deze praktijk. Ik ben geboren en opgegroeid in Breda. Op mijn 18e ben ik naar Nijmegen verhuisd om daar de studie Tandheelkunde te volgen aan de Radboud Universiteit. Tijdens mijn studie heb ik een periode in Parijs gestudeerd en daar heb ik ook m’n afstudeeronderzoek gedaan. In 2007 ben ik afgestudeerd en hierna heb ik in verschillende praktijken gewerkt in Nijmegen en omgeving.

Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam. In 2016 ben ik in deze praktijk komen werken, waar ik me ontzettend thuis voel omdat het een praktijk is met aandacht voor iedere patiënt.

Ik haal veel voldoening uit het behandelen van angstige patiënten. De uitdaging om hen over de angst heen te helpen is er een die ik graag aan ga. Dit doe ik door rustig te werken en alles goed uit te leggen. Ik neem graag de tijd voor iedere patiënt. Ook heb ik affiniteit met het behandelen van kinderen. Ik heb zelf twee jonge kinderen en kan me daarom heel goed inleven in wat zij willen weten tijdens de behandeling. Bij kinderen is het belangrijk dat je veel tijd en aandacht geeft, zodat ze zich bij ons thuis voelen. Ik maak ook altijd eerst een wenafspraak, voordat ik kinderen voor de eerste keer behandel. Zo kunnen ze alles eerst rustig leren kennen en weten ze wat ze kunnen verwachten als ze de eerste keer voor een echte behandeling bij mij in de stoel zitten. Als de kinderen met een lach op hun gezicht onze praktijk verlaten, maakt mij dat gelukkig.

Enkele wetenswaardigheden over Lieske:

  • Lieske deed haar afstudeeronderzoek in Parijs
  • Naast haar werk in Amsterdam, rijdt Lieske wekelijks ook naar Nijmegen op en neer voor haar tandartswerkzaamheden.
  • Lieske is moeder van een zoon en een dochter.