Tamina Mohammad

mondzorgkundige in opleiding

“Geen gebit is hetzelfde. Ik neem graag de tijd en aandacht die u en uw gebit nodig hebben. Ook help ik u op weg met het optimaliseren van uw mondhygiëne, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw eigen stralende lach.”

Ik ben Tamina en ik zit momenteel in mijn laatste studiejaar van Mondzorgkunde in Amsterdam. Ik ben sinds 2014 werkzaam bij deze praktijk. Ik begon toen aan een stage vanuit mijn opleiding. Dat beviel zo goed dat ik ben aangenomen als preventie-assistente. Ik kom altijd met een glimlach op mijn gezicht naar de praktijk. Wat mijn werk hier zo leuk maakt, is dat we een hechte club medewerkers hebben, maar ook dat het werk zo divers is. Ik zie dagelijks patiënten met zeer verschillende achtergronden en leeftijden en ook hun behoeften zijn heel uiteenlopend. Dat is een uitdaging maar ook een leuke afwisseling. Ik vind het heel belangrijk om aandacht en tijd aan elk gebit te besteden. Door goede mondhygiëne worden tandproblemen en pijn in de mond voorkomen. Maar niet iedereen weet hoe hij zijn tanden het beste kan verzorgen. Ik help u graag om samen op een haalbaar niveau de mondgezondheid op peil te houden, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw eigen tanden.

Enkele wetenswaardigheden over Tamina:

  • Tamina is een echte perfectionist en dat ziet u terug aan uw gebit!
  • Zij begon haar carrière in onze praktijk als stagiaire van de opleiding Mondzorgkunde.
  • Inmiddels is Tamina niet meer weg te denken uit onze praktijk en maakt zij al 4 jaar onderdeel uit van ons team met vaste medewerkers.