Wendelmoet van Donk

tandartsassistente

types]

“Ik vind het erg prettig om in deze praktijk te werken en ben voor velen dan ook een bekend gezicht. Sommige patiënten zie ik al 19 jaar!”

Mijn naam is Wendelmoet en ik ben moeder van twee zoons. In augustus 2004 zag ik een oproep in de krant waarin gezocht werd naar een assistente in een gezellige praktijk. Dat wilde ik wel eens zien!  Zo begon ik als assistente bij Rob en Yu Lan.  Nadat Yu Lan terug kwam uit Duitsland hebben we de draad weer opgepakt en dat voelde gelijk weer heel vertrouwd.

Ik vind het erg prettig om in deze praktijk te werken en vind het belangrijk dat de patiënt zich op zijn gemak voelt bij ons. De werksfeer onder de collega’s is daarbij heel belangrijk, want ook dat draagt bij aan een prettig bezoek aan de tandarts.

Om onze kennis en kunde over de tandheelkunde actueel te houden, volgen mijn collega’s en ik regelmatig cursussen. Dit houdt mij breed inzetbaar en biedt steeds weer nieuwe uitdagingen in en op het werk. Af en toe zit ik een dagje achter de balie, daar neem ik de tijd om persoonlijk contact te maken met onze patiënten. Dat vind ik echt gezellig. Sommige van hen zie ik al 19 jaar!

Elke tandarts heeft wel eens te maken met onverwachte zaken zoals spoedgevallen die tussendoor komen, waardoor de agenda dreigt uit te lopen. Ik zie het dan als mijn persoonlijke uitdaging om er samen met mijn collega’s de dag toch soepel te laten verlopen. Ik probeer er voor te zorgen dat u en andere patiënten hier zo weinig mogelijk van merken. We schenken u dan graag een kop koffie of thee in om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken.

Ik hoop dat ik nog lang kan en mag blijven werken in deze gezellige praktijk.

Enkele wetenswaardigheden over Wendelmoet:

  • Wendelmoet is moeder van twee zonen;
  • Zij is werkzaam voor de praktijk sinds 2004;
  • Zij assisteert zowel Yu Lan als Ward;
  • Wendelmoet geniet van de afwisseling in het werk het persoonlijke contact met patiënten.