pink-ribbon-3713149_1280

Geef uw glimlach nog meer betekenis: Doneer uw tandengoud aan ‘a Sister’s Hope’

In het hart van onze gemeenschap staat Tandartsenpraktijk Liem-Michael, bekend om zijn toewijding aan uitmuntende zorg en het welzijn van zijn patiënten. Maar wist u dat uw bezoek aan de tandarts niet alleen uw eigen gezondheid ten goede kan komen, maar ook een diepgaande impact kan hebben op het leven van anderen? Tandartsenpraktijk Liem-Michael biedt een unieke mogelijkheid om bij te dragen aan een nobel doel door middel van iets zo onverwacht als tandengoud.

Wat is tandengoud?

Tandengoud wordt gebruikt in verschillende tandheelkundige restauraties, waaronder kronen en bruggen. Hoewel de esthetische voorkeuren en technologische vooruitgang hebben geleid tot een afname van het gebruik van goud in de tandheelkunde, bezitten velen van ons nog steeds restauraties die edelmetalen bevatten. Bij vervanging of verwijdering wordt dit goud vaak vergeten, maar het kan een waardevolle bron zijn voor liefdadigheid.

De kracht van uw donatie

Tandartsenpraktijk Liem-Michael werkt samen met Stichting Tandengoud, een initiatief dat zich inzet om uw gedoneerde tandengoud om te zetten in financiële steun voor goede doelen. De opbrengst van het verzamelde goud gaat naar A Sister’s Hope, een organisatie die zich richt op het financieren van onderzoek naar borstkanker. Door uw tandengoud te doneren, helpt u niet alleen met belangrijk onderzoek maar steunt u ook patiënten en hun families in hun strijd tegen deze ziekte.

Hoe kunt u bijdragen?

Het proces is eenvoudig en vereist weinig inspanning van uw kant, maar kan een wereld van verschil maken. Bij uw volgende bezoek aan Tandartsenpraktijk Liem-Michael, kunt u uw tandarts informeren over uw wens om eventueel verwijderd goud te doneren. De praktijk zorgt voor de rest, van het veilig verzamelen van het goud tot het overdragen aan Stichting Tandengoud.

Een impact maken

Elke gram goud, hoe klein ook, draagt bij aan het grotere doel van het financieren van essentieel onderzoek naar borstkanker en het ondersteunen van degenen die door de ziekte zijn getroffen. Uw bijdrage, in samenwerking met Tandartsenpraktijk Liem-Michael en Stichting Tandengoud, toont de kracht van gemeenschap en de impact die we samen kunnen maken.

Tot Slot

De volgende keer dat u een afspraak maakt bij Tandartsenpraktijk Liem-Michael, overweeg dan de waarde die uw tandengoud kan vertegenwoordigen voor iemand in nood. Het is een kleine daad met een enorme impact, een kans om hoop en steun te bieden aan degenen die vechten tegen borstkanker. Laten we samenwerken om een verschil te maken en onze glimlach nog meer betekenis te geven.

Posted in