Over Ons

Yu Lan Michael

Derde generatie uit een echte tandartsfamilie met passie voor esthetische tandheelkunde en inmiddels trotse eigenaar van Tandartsenpraktijk Liem-Michael. 

‘Na in 2001 te zijn afgestudeerd aan de ACTA, heb ik de daarop volgende jaren ervaring opgedaan als tandarts in binnen- en buitenland. Voor de liefde verhuisde ik naar Duitsland, waar ik drie jaar lang zowel in het Duits als Engels praktiseerde. Sinds 2011 woon ik weer in Nederland samen met mijn gezin. Dat was ook het moment waarop ik besloot om samen met mijn vader Rob de praktijk te gaan runnen. Wij hebben de naam van de praktijk veranderd in Tandartsenpraktijk Liem-Michael. Nadat Rob in 2015 aan zijn welverdiende pensioen begon, heb ik onze Amsterdamse familiepraktijk overgenomen.’

Wij streven naar:

  • Laagdrempelige optimale zorg
  • Hoge patient tevredenheid
  • Kwalitatief hoogwaardige behandelingen volgens de laatste inzichten
  • Transparantie

Wij hebben grote affiniteit met:

  • Esthetische behandelingen
  • Behandelingen van kinderen
  • Behandeling van angstige patiënten

Behandeling in Engels of Duits ook mogelijk.

Een moderne praktijk met historie

Nadat Herman en Zus Liem in 1961 van Indonesië naar Nederland waren verhuisd, kregen zij in 1965 een vergunning om als tandarts te gaan werken. Ze begonnen een praktijk aan huis, op Murillostraat 1 in Amsterdam Zuid.

De zonen Rob en Fred Liem traden later in hun voetspoor en starten in 1975 een eigen praktijk, ook aan de Murillostraat.

Groot was de vreugde toen weer iemand van de volgende generatie geïnteresseerd bleek te zijn in tandheelkunde: Yu Lan, dochter van Rob en Marijke (mondhygiëniste), studeerde in 2001 af om een jaar later in de praktijk te beginnen. Na 40 jaar werken besloot Rob met pensioen te gaan en heeft Yu Lan Michael-Liem de praktijk overgenomen, inmiddels is die uitgegroeid tot een moderne, bloeiende praktijk.

Tandartsenpraktijk Liem-Michael is niet alleen een familiepraktijk maar ook een praktijk voor families. 

img_1558767611101x