Yu Lan Michael-Liem

praktijkhouder & tandarts

types]

Sinds ik 6 jaar was wist ik het al: tandarts, dat zou ik later worden. In mijn ogen is er niets mooier dan het met plezier waarmaken van je droom! Ik voel mijn patiënten feilloos aan, mede door mijn inlevingsvermogen en jarenlange ervaring in het vak. Het zo prettig mogelijk laten verlopen van een patiëntenbezoek aan mijn praktijk zie ik als de grootste uitdaging. Er zijn immers genoeg mensen die niet met plezier de drempel van een tandartsenpraktijk over gaan.

Mijn praktijk is een familiepraktijk met een lange historie. Zo nam ik de werkzaamheden over van mijn vader (2011) en deed hij dat eerder bij zijn ouders (1975). Ondanks de familietradities, is onze praktijk een modern bedrijf en hanteren we de meest recente behandelmethodes. We hebben een antwoord op vrijwel elke patiëntenvraag en ik zie mijn bedrijf niet alleen als een familiepraktijk, maar ook als een praktijk voor families. Bij ons is dan ook iedereen welkom, van jong tot oud, voor de standaard periodieke controles, maar ook voor moeilijkere vraagstukken of esthetische zaken. En in dat laatste zit een passie van mij verscholen, want ik laat graag iedereen met een mooiere mond naar huis gaan.

Mijn team en ik kijken er naar uit om u te verwelkomen in onze praktijk.

Enkele wetenswaardigheden over Yu Lan:

  • Yu Lan voltooide haar middelbare school aan het Sint Ignatius Gymnasium in Amsterdam, waarna zij haar opleiding tot tandarts volgde aan ACTA (2001).
  • Zij werkte in diverse praktijken in Nederland (Amsterdam en Amstelveen) en in Duitsland (Landstuhl). Hierdoor is zij bedreven in het vak in zowel het Nederlands als het Engels en Duits.
  • Naast praktijkhouder en tandarts is Yu Lan ook echtgenote en moeder van 2 fantastische jongens.

 

DFT310718

Bron Telegraaf juli 2018