Anne Visser

mondhygiëniste

types]

“Ook patiënten die niet altijd lente in de ogen van de tandartsassistente zien, zijn bij ons aan het juiste adres. Ik zie het juist als een mooi contactmoment, wanneer ik een angstige patiënt gerust kan stellen en een fijne behandelervaring kan geven.”

Mijn naam is Anne Visser en ik ben sinds januari 2019 werkzaam bij tandartsenpraktijk Liem- Michael als mondhygiënist. Werkervaring heb ik opgedaan in diverse tandartspraktijken en een mondhygiënistenpraktijk in Amsterdam. Ik vind het belangrijk dat ik altijd de beste zorg verleen aan mijn patiënten. Buiten het werk om hou ik erg van reizen en gezelligheid.

Mijn expertise ligt bij het behandelen van patiënten met (gevorderde) parodontitis. Dat houdt in dat ik graag help om een mond met ernstige tandvleesproblemen weer gezonder te maken. Sommige mensen gaan met angst naar de tandartspraktijk. Ik ga met compassie het gesprek aan met hen en probeer bij hen de ergste zorgen weg te nemen. Zo hoop ik rust in hun behandeling te kunnen brengen. Ook vind ik het leuk om te werken met kinderen.

Elke dinsdag en donderdag ben ik in de praktijk werkzaam.

Enkele wetenswaardigheden over Anne:

  • Rust brengen in de behandeling bij de mondhygiënist ziet zij als een belangrijk aspect in haar werk.
  • Zij werkt sinds januari 2019 twee dagen in de week bij praktijk Liem-Michael en is nu al niet meer weg te denken.